Объявление: Продажа спецій, безсольових приправ і купажів чаю оптом і в роздріб
  • Домой Домой
  • Разместить объявление Разместить объявление
  • Регион:
    Все регионы [Поменять]
Домой >> Украина >> Херсонская область >> Каховка >> Купля, продажа >> Продукты питания

Продажа спецій, безсольових приправ і купажів чаю оптом і в роздріб

Компанія Дар спецій надійний постачальник і вірний партнер. Наша стратегія роботи - це чесна якість товару і побудова довгострокових довірливих відносин з клієнтами. Більше 5 років успішної роботи на ринку України підтверджують вірність обраного шляху. На даний момент ми працюємо як з великими виробничими підприємствами, такими як Айс-Запоріжжя, Харківський, Чугуївський і Безлюдівський м'ясокомбінати, Ахмад, АПК-Інвест, Миронівський КХП, ВКФ Рома і ін. так і з дрібним оптом.
Маємо в наявності більше 227 найменувань моноспецій таких як, перці мелені і горошком (чорний, білий, рожевий, зелений), червоний чилі, паприка подрібнена і мелена, часник і цибуля різної фракції, куркума, кориця мелена і в паличці, гвоздика, бодян, аніс, фенхель, пажитник (хельба), сіль гімалайська чорна і рожева, спеції натурального копчення (паприка, коріандр, чилі, цибуля), духмяні сушені трави, суперфуди (спіруліна, чіа, хлорела, годжі) і багато іншого. Є власна лінійка з 41-ї натуральних безсольових приправ за власною рецептурою: для 1-х страв, мяса, риби, овочів, гарнірів, напоїв і випічки. Ще є власна лінійка з 26 купажів високоякісного чорного та зеленого чаю.
Більш детально з нашим асортиментом можна ознайомитися на сайті https://dar-speciy.prom.ua/product_list або за телефоном 0994969075 (Вайбер).
Взагалі з нами цікаво, смачно, ароматно і ми завжди раді кожному клієнту в незалежності від розміру і величини його замовлення.
З повагою до Вас і Вашого бізнесу Дар спецій!

Регион: Каховка
Телефон: 0669562641
Вебсайт: http://http://xn--80ahemf7agi1c.xn--j1amh/

 Карта 
Объявление но. 1626272
Срок объявления:
от 20 май 2019, 17:05
до 28 апр 2024, 17:05
Всего просмотров: 865
Пометить объявление как:
, , ,

Правовая оговорка: Администрация не несет ответственность за стиль и содержание объявлений. Если предложение, содержащееся в объявлении, нарушает законы РФ, международные законы, либо моральные, этические или общественные нормы, мы просим Вас сообщить нам об этом воспользовавшись ссылкой "Сообщить о нарушении" которая находится в правой колонке на странице объявления. Правила пользования сайтом

Связаться с администрацией сайта